Tenda Paradise është kompania lider në Shqipëri për prodhimin e gjithe llojeve të tendave të diellit, pergola, gaxebo etj.

Përvoja jonë e gjerë në industrinë e tendave reflektohet në cilësinë e komponentëve tona. Prej vitit 1994, kompania jonë investon shpesh herë në teknologji të reja, të automatizuara dhe moderne.

Për më shumë informacion ju lutem telefononi +355 692095809 ose kontaktoni duke klikuar ketu.

Pse të zgjedhni Tenda Dielli Paradise?

Klientët Tanë

Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"4","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}

Cfarë thonë klientët për ne

Tenda Paradise është një kompani cilësore, shumë korrekte dhe ofron çmime konkuruese. Pika e fortë e kësaj kompanie është servisi i shpejtë.
Mulliri Vjetër , administratori
Jemi shumë të kënaqur nga shërbimet dhe produktet cilësore që na ofron Tenda Paradise. Puna realizohet sipas kërkesave tona dhe janë të gatshëm të punojnë me ne në çdo kohë.

Sophie, Administratori

Kërkoni ofertën tuaj me çmimin më të mirë!