Çadra Dielli

Çadra dielli për ambjente të jashtme si lokale, restorante, hotele, të llojeve të ndryshme me ngjyra të shumëllojshme dhe me një kualitet të lartë.

Rezitente ndaj eres, funksionalitet i jashtëzakonshem, çmim konkurues.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni Çadrën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)