Punime Druri

Tenda Paradise ofron punime të ndryshme të drurit, si:

  • Vileta
  • Shtepia
  • Tavolina
  • Karrike
  • Vazo
  • Tenda Druri etj.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)