Gazebo Druri 6

Gazebo Druri 6

  Kjo tende shume e perhapur kohet e fundit perdoret per oborre vilash, strukture druri praktike e bukur dhe natyrale. Mbulimi realizohet me shtrese druri e izoluar me katrama dhe tjegull kanadese ose qeramidhe sipas deshires. Sepse ne garantojme Read more
R-floper 3

R-floper 3

Zgjidhja e vetme per diell dhe shi. Kjo tende mbulon siperfaqe deri ne 150 m/katror. Hapet dhe mbyllet me elektromotor. Perdoret me teper per lokale, veranda dhe vila. Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj Read more
Gazebo Druri 2

Gazebo Druri 2

Kjo tende shume e perhapur kohet e fundit perdoret per oborre vilash, festa te ndryshme, panaire, parkinge. Duke i bashkuar bashke formojne forma te ndryshme dhe mbulojne siperfaqe te medhaja. Mbulesa realizohet me cope PVC dhe strukture metalike, Read more
Gazebo Druri 3

Gazebo Druri 3

Kjo tende shume e perhapur kohet e fundit perdoret per oborre vilash, festa te ndryshme, panaire, parkinge. Duke i bashkuar bashke formojne forma te ndryshme dhe mbulojne siperfaqe te medhaja. Mbulesa realizohet me cope PVC dhe strukture metalike, Read more
Gazebo Druri 1

Gazebo Druri 1

Kjo tende shume e perhapur kohet e fundit perdoret per oborre vilash, festa te ndryshme, panaire, parkinge. Duke i bashkuar bashke formojne forma te ndryshme dhe mbulojne siperfaqe te medhaja. Mbulesa realizohet me cope PVC dhe strukture metalike, es Read more
Jale

Jale

Kjo tende eshte nje persosshmeri e dekorit dhe e funksionimit qe jep kjo lloj tende. Mund te mbuloje siperfaqe shume te medha. Funksionon me kavo dhe  ............. dhe qendron fikse. copa eshte gjithashtu P.V.C 900gr m/katror. Montohet dhe çm Read more
R-floper 2

R-floper 2

  Zgjidhja e vetme per diell dhe shi. Kjo tende mbulon siperfaqe deri ne 150 m/katror. Hapet dhe mbyllet me elektromotor. Perdoret me teper per lokale, veranda dhe vila. Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  Read more
T-vela

T-vela

Kjo tende eshte nje persosshmeri e dekorit dhe e funksionimit qe jep kjo lloj tende. Mund te mbuloje siperfaqe shume te medha. Funksionon me kavo dhe  ............. dhe qendron fikse. copa eshte gjithashtu P.V.C 900gr m/katror. Montohet dhe çmontoh Read more
Gazebo Druri 7

Gazebo Druri 7

Kjo tende shume e perhapur kohet e fundit perdoret per oborre vilash, festa te ndryshme, panaire, parkinge. Duke i bashkuar bashke formojne forma te ndryshme dhe mbulojne siperfaqe te medhaja. Mbulesa realizohet me cope PVC dhe strukture metalike, Read more
Gazebo Druri 4

Gazebo Druri 4

Kjo tende shume e perhapur kohet e fundit perdoret per oborre vilash, festa te ndryshme, panaire, parkinge. Duke i bashkuar bashke formojne forma te ndryshme dhe mbulojne siperfaqe te medhaja. Mbulesa realizohet me cope PVC dhe strukture metalike, Read more
R-floper

R-floper

  Zgjidhja e vetme per diell dhe shi. Kjo tende mbulon siperfaqe deri ne 150 m/katror. Hapet dhe mbyllet me elektromotor. Perdoret me teper per lokale, veranda dhe vila. Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  Read more

Lidhu me Ne !

Qendro i informuar me ofertat tona nepermjet rrjeteve sociale me te njohura ne bote si:

Prev Next

Gipseli 2

Gipseli 2

  Kjo tip tende perdoret kryesisht per ballkone, eshte e thjeshte e qendrueshme ndaj ererave dhe shume jetegjate, zakonisht montohet ne katet e larta te pallateve.   Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine...

Gipseli

Gipseli

  Kjo tip tende perdoret kryesisht per ballkone, eshte e thjeshte e qendrueshme ndaj ererave dhe shume jetegjate, zakonisht montohet ne katet e larta te pallateve.   Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine...

Gaxebo Metalike

Gaxebo Metalike

  Gaxebo metalike 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit. Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele...

Per ballkone 2

Per ballkone 2

Tenda per ballkone 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit.     Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele...

Per ballkone

Per ballkone

Tenda per ballkone 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit.     Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele...

Pergola Druri 2

Pergola Druri 2

  Pergola Druri 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit.     Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele dhe copa...

Punime Druri

Punime Druri

Punime druri 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit.     Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele dhe...

Pergola Druri "Lidia"

Pergola Druri

  Behet fjale per nje sistem te levizshem tende qe mboron nga dielli e shiu, perdoret kryesisht per veranda, per ambjente te mbyllura qe jane te mbyllura me xham. Kjo tende...

Pergola Druri 2

Pergola Druri 2

  Behet fjale per nje sistem te levizshem tende qe mboron nga dielli e shiu, perdoret kryesisht per veranda, per ambjente te mbyllura qe jane te mbyllura me xham. Kjo tende...

Pergola Druri

Pergola Druri

Behet fjale per nje sistem te levizshem tende qe mboron nga dielli e shiu, perdoret kryesisht per veranda, per ambjente te mbyllura qe jane te mbyllura me xham. Kjo tende...

Lavazhe

Lavazhe

Tenda per lavazhe 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit.     Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele dhe...

Tenda Kurba

Tenda Kurba

Tenda Kurba 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit.     Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele dhe copa...

Tende me strukture Metalike

Tende me strukture Metalike

Keto lloj tendsah perdoren me teper per lokale dhe ambjente te jashtme, parkinge e lavazhe makinash, behen me strukture metalike sepse prodhohet dhe montohen ne vend sipas ambjentit. Mbulesa eshte...

Gax-metal 3

Gax-metal 3

Tenda gax-metal 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit. Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele dhe...

Gax-metal 2

Gax-metal 2

Tenda gax-metal 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit. Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele dhe...

gax-metal

gax-metal

Tenda gax-metal 100% rezistente ndaj ujit, rezeve te diellit, ruan ngjyren natyrale pavaresisht kushteve te ndryshueshme te motit. Sepse ne garantojme cilesine dhe  jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden  tuaj nga qindra modele dhe...

Gazebo Druri 7

Gazebo Druri 7

Kjo tende shume e perhapur kohet e fundit perdoret per oborre vilash, festa te ndryshme, panaire, parkinge. Duke i bashkuar bashke formojne forma te ndryshme dhe mbulojne siperfaqe te medhaja....

Punime te fundit

Partneret tane

Rreth Nesh

Mirësevini në faqen tonë të internetit. Ne jemi një kompani me eksperiencë në prodhimin dhe montimin e tendave të diellit dhe si e tillë ne ju sigurojmë tenda të larmisë dhe cilësisë më të mirë.Ofrojmë një gamë të gjerë aksesorësh dhe modelesh për tenda ... lexo me shume

Kontakti

Adresa: Km 12, Autostrada Tiranë-Durrës, (prane City Park)
Tel:  +355  42 406644 Fax: +355 42 406645
Cel: 069 20 95 809
Email: info@tendaparadise.com