Tenda me Krahë

Tenda me Krahë është eshte një tendë dielli 100% rezistente ndaj ujit, rrezeve të diellit dhe ruan ngjyrën natyrale pavarësisht kushteve të ndryshueshme të motit.

Këto tenda dielli funksionojnë nepërmjet :

  • Sistemit Elektrik me elektromotorr Somfy
  • Sensorit të Diellit ose Erës
  • Nepërmjet pultit ose çelësit manual

Ne garantojme cilesine dhe jetegjatesine e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)