Tenda Paradise ju prezanton me një larmi modelesh të Pergolave me qëllim plotësimin e nevojave dhe kërkesave të ndryshme. Pergolat janë elementët kryesorë jo vetëm për qëllimin e krijimit të hijes, por edhe për zgjerimin e hapësirës tuaj me elegancë. Për më tepër, është një mënyrë ideale për të mbuluar zona të mëdha të hapura.
null

Pergola - e Drejtë me Kollona

null

Pergola - me Hark me Kollona

null

Pergola - e Drejtë Çati

null

Pergola - me Hark Tunel

null

Pergola - e Drejtë e Varur

null

Pergola - me Hark e Varur

null

Pergola - e Drejtë e Varur Çati

null

Pergola - me Hark, Çati, e Varur

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)