Tenda Gaxebo Metalike

Tenda Gaxebo Metalike është një tendë:

  • 100% rezistente ndaj ujit dhe rrezeve të diellit
  • Ruan ngjyrën natyrale pavarësisht kushteve të motit.
  • Porositet sipas kërkesës.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)