Karakteristikat e Produkteve Tona

  1. Kreu
  2. Kompania
  3. Karakteristikat e Produkteve Tona

Shpjegime te Simboleve

Lëvizje Elektrike
Aftësia e lëvizjes elektrike dhe telekomandës

Zgjedhja e ngjyrave RAL
Ngjyrosja e zgjedhjes suaj, sipas standardit të ngjyrave RAL

Mbrojtja nga Dielli
Mbrojtje e çertifikuar nga rrezatimi ultravjollcë i dëmshëm

Rezistente ndaj Diellit
Rezistenca e testuar e ekspozimit të gjerë ndaj Diellit

Rezistente ndaj shiut dhe erës
Rezistencë e madhe ndaj kushteve të motit të shiut, lagështisë dhe erës

Rezistente ndaj Borës
Rezistencë e çertifikuar ndaj kushteve të reshjeve të borës

Cilësitë e Produkteve Tona

Produktet tona përfshijnë elemente unike të projektimit dhe prodhimit, si dhe vetitë specifike të materialeve të zgjedhura, në mënyrë që të ju sigurojnë gjithmonë besueshmërinë, funksionalitetin dhe estetikën.

Ne gjithashtu ofrojmë mundësi të përdorimit të lehtë për lëvizjen elektrike, telekomandën, automatizimin, si dhe zgjedhjen e ngjyrave personale për përshtatjen optimale të sistemeve tona me nevojat tuaja.

Të gjitha produktet tona janë plotësisht të parametrueshme, duke ofruar zgjidhje edhe për rastet më të vështira të aplikimit. Duke u ndalur te veçoritë unike të secilës hapësirë, ne propozojmë zgjidhje që ofrojnë siguri dhe qëndrueshmëri gjatë kushteve më të vështira të motit, si në dimër ashtu edhe në verë!

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)