Tenda Pergola Druri

Tenda Pergola Druri është një sistem i lëvizshëm tende që ju mbron nga dielli dhe shiu. Kjo lloj tende përdoret kryesisht për:

  • Veranda,
  • Ambiente që janë të mbyllura me xham

Kjo tendë montohet nga sipër dhe vihet në lëvizje nepërmjet një elktromotori dhe komandohet nga telekomanda.

Sepse ne garantojme cilesine dhe jetegjatesine e saj. Zgjidhni tenden tuaj nga qindra modele dhe copa te ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)