Tenda Barra Paradise

Quhet Barra Paradise sepse në lidhje me tendën kaseta kjo tendë ka shtesë një profil katror 40×40 i cili e bën tendën më të fuqishme dhe më të lehtë në montim, gjithashtu na jep mundesinë e permasave më të mëdha. Nga ana funksionale është njesoj me tendën Kasete.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)