Partneret tane kryesore, qe kemi ecur se bashku ne kete rrugetim vijne nga e gjithe bota si Greqia, Italia, Franca etj. Tenda Paradise eshte kompania e vetme ne Shqiperi dhe Ballkan qe ka bashkepunim me kompanite si me poshte:

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)