Gaxebo Druri

Gaxebo Druri është një tendë shumë e perdorur kohët e fundit. Kjo tendë përdoret për oborre vilash, festa të ndryshme, panaire, parkingje.

Duke i bashkuar bashkë formojnë forma të ndryshme dhe mbulojnë sipërfaqe të mëdhaja.

Mbulesa realizohet me copë PVC dhe strukture metalike, është portative dhe e thjeshtë në montim.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)