Tenda Konstruksione Metalike

  1. Kreu
  2. Produkte
  3. Tenda Konstruksione Metalike

Tenda Dielli me Konstruksion Metalik

Tenda Dielli me Konstruksione Metalike është zgjidhja e vetme për të mbuluar 100% sipërfaqet për lokale dhe ambjente te jashtme si parkingje e lavazhe makinash.

Realizohen nepërmjet strukturës metalike sepse prodhohet dhe montohen në vend sipas ambjentit.

Mbulesa është kryesisht me PVC.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)