Tenda R-Floper

Tenda R-Floper është zgjidhja e vetme për diell dhe shi. Kjo tendë mund të:

  • Mund te mbulojë siperfaqe deri në 150 m2.
  • Hapet dhe mbyllet me elektromotor.
  • Përdoret për lokale, veranda dhe vila.

Ne garantojme cilesine dhe jetegjatesine e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)