Kompania

  1. Kreu
  2. Kompania

Tenda Paradise – Një histori suksesi prej më shumë se dy dekadash…

Kompania Tenda Paradise u themelua në vitin 1994 në Tiranë, Shqipëri. Falë një eksperiencë 26 vjeçare, sot, Tenda Paradise është kompania lider në Shqipëri në prodhimin, shpërndarjen, montimin e të gjithë llojeve të Tendave të Diellit, si : Pergola, Tenda per Ballkon, Kapotina, Flopper, Gazebo, Tubo, Çadra Dielli etj dhe të furnizimit të dyqaneve të pakicës që ofrojnë montimin e tendave dhe shitjen e aksesorëve.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë më të mirën e aftësive tona. Falë një infrastrukturë strategjike që na mundëson të kryejmë operacionet tona në një mënyrë të qetë dhe me një staf prej më shumë se 15 persona, të trajnuar dhe të dedikuar, kompania jonë vlerësohet për korrektësi, cilësi, garanci dhe seriozitet në realizimin e projekteve tuaja dhe në marrëdheniet me klientët. Ekipi ynë i profesionistëve të kualifikuar është i shtyrë të performojë në maksimumin e aftësive të tij. Këta individë janë zgjedhur me dorë për ekspertizën, njohurinë dhe qëndrimin pozitiv të tyre. Ata përpiqen shumë për të kuptuar nevojat themelore të klientëve dhe për të hartuar ofertat tona në përputhje me rrethanat.

Kompania jonë shtrihet në objektin e saj privat me një sipërfaqe prej 13,000 m² në Autostradën Vorë – Tiranë, km 2, Gjokaj, Tiranë. Në këtë sipërfaqe përfshihen ambientet e prodhimit të tendave të diellit të pajisura me makineritë me teknologjinë më të fundit dhe më moderne, ambientet e prodhimit të copave për tenda, një showroom gjigand, zyra të departamenteve të ndryshme që punojnë në koordinim të ngushtë me njëri-tjetrin për të prodhuar rezultate spektakolare, parking etj.

Ne ofrojmë zgjidhje pafund për projektet tuaja dhe një gamë të madhe copash edhe sisteme tendash, si copa Paradise dhe Tempotest, të prodhuara nga fabrika prestigjoze e copave PARA në Itali.

Qëllimi ynë primar është të kombinojmë mbrojtjen dhe kënaqësinë duke krijuar efekt të përkryer hije dhe design elegant.

Historia

1994

Themelimi Ynë

Tenda Paradise ka filluar aktivitetin e saj ne Shqipëri që nga viti 1994. Kompania jonë është përqendruar në prodhimin, shpërndarjen dhe montimin e tendave, të të gjitha llojeve, në bashkepunim me kompaninë Floros Group në Greqi. Si përfaqesues ekskluziv i kësaj kompanie, kemi sjellë në Shqipëri eksperiencën e kësaj firme.

2000

6 vite nga themelimi

Pas një pune shumë të suksesshme në Shqipëri për 6 vitet e para, kompania jonë arriti një marrëveshje partneriteti me kompaninë e njohur Somfy, kështu Tenda Paradise u bë përfaqësues eksluziv i Somfy për Shqipërinë.

Produkte të rinj

Falë marrëveshjes së partneritetit me kompaninë Somfy, kompania jonë arriti të zgjeronte gamën e produkteve që ofronte duke shtuar :

  • Elektromotorrë (Për tendat e automatizuara)
  • Wireless
  • Sensorë Erë, Diell dhe Shi
2005

11 vite themelim – Tenda Flopper

Pas 11 vitesh nga themelimi, kompania jonë me anë të futjes së teknologjisë së përparuar të tendave elektrike shtoi tipin e ri te tendave Flopper.

Tenda me teknologji të lartë e cila ishte më modernja e asaj kohe po ashtu edhe tani.

Zgjidhja e vetme per diell dhe shi. Kjo tende :

  1. Mbulon siperfaqe deri ne 150 m²
  2. Hapet dhe mbyllet me elektromotor
  3. Perdoret me teper per lokale, veranda dhe vila.

Shërbimi i Ri

Po në këtë vit, kompania jonë shtoi shërbimin e ri të saj, atë të përpunimit të produkteve të drurit për të gjitha llojet e punimeve të drurit përsa i përket pjesës jashtë shtëpisë.

2010

Pas 16 vitesh në treg

Kompania Tenda Paradise pas rreth 16 vitesh në tregun shqiptar u bë kompania lider përsa i përket tendave te diellit.

Në këtë vit, për cdo qytet të Republikës së Shqipërisë u krijua nga një dyqan i Tenda Paradise për të qenë më afër me klientët tanë duke u ofruar shërbimet për çdo lloj kërkese të tyre.

Prej vitit 2010, produktet tona gjenden në mbarë Shqipërinë.

2015

Dy dekada Tenda Paradise

Për afro dy dekada eksperiencë, me mbi 45,465 tenda të porositura, mbi 30,500 projekte të përfunduara dhe plot 98% reagime pozitive nga klientët, kompania Tenda Paradise vazhdon të qendrojë kompania lider në fushën e tendave te diellit.

Në vitin e 21 të themelimit të kompanisë, futëm shërbimet e reja në fushën e drurit atë të viletave të drurit dhe çadrat promocionale dhe ato profesionale.

1%

Reagime Pozitive
0

Tenda të Dorëzuara
0

Projekte
0

Vite Eksperiencë
Menu