Zgjidhje Inovative për një përdorim të lehtë. Estetikë e lartë dhe Përshtatje. Shfrytëzimi i eksperiencës së madhe praktike dhe hulumtimit të specializuar

Ndriçimi LED
Koleksion i përshtatur posaçërisht pajisjeve dhe aksesorëve të ndriçimit,
me llamba të teknologjisë së emetimit të dritës (LED) për besueshmëri dhe ekonomi.

Parapet Alumini
Një sistem efektiv mbështetës i pergolës, për qëndrueshmëri strukturore dhe siguri. Integruar në profil ose ulluqe të ngjitura nga jashtë.

Aplikimi i Lëvizjes Elektrike
Teknikë ekskluzive e aplikimit, instalim i lehtë i brendshëm i një motori elektrik (brenda boshtit të pergolës), estetikë e shkëlqyer (mungesa e kornizës shtesë motorike të jashtme, mekanizmi i padukshëm) dhe mundësinë e përfshirjes së dy motorëve elektrikë brenda të njëjtit produkt.

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)