Prej vitit 1994
Një histori suksesi prej më shumë se dy dekadash

Tenda Paradise është kompania lider në Shqipëri në prodhimin, shpërndarjen dhe montimin e të gjithë llojeve të Tendave të Diellit, si : Pergola, Tenda Dielli, Kapotina, Flopper, Gazebo, Tubo, Çadra Dielli etj dhe të furnizimit të dyqaneve të pakicës që ofrojnë montimin e tendave dhe shitjen e aksesorëve.

  • Ekipi profesional
  • Niveli më i lartë i kënaqësisë së klientit
  • Teknologji moderne
  • Produkte me cilësi të lartë
  • Zgjidhje sipas nevojave tuaja
  • Garanci afatgjatë dhe mirëmbajtje pas shitjes

Produktet Tona

Produktet tona përfshijnë elemente unike të projektimit dhe prodhimit,
si dhe vetitë specifike të materialeve të zgjedhura, në mënyrë që t’ju sigurojmë gjithmonë me besueshmëri, funksionalitet dhe estetikë.

Tenda Pergola

Breeze Restaurant, Kompleksi San Pietro Gjiri i Lalzit

Xhamat Giyotina

Lokal Shanti, Kompleksi Kika

Kapotino

Tenda Bioclimatic

Tende me Krahe

Tenda Ballkoni

Pallatet Delojorgji

Garancia e Cilësisë

Ne besojmë në një kornizë gjithëpërfshirëse të cilësisë, e cila bazohet si në karakteristikat tona të korporatave, dmth praktikat e aplikuara dhe modelet për zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e produkteve dhe shërbimeve tona, si dhe në ndjekjen e vazhdueshme të një niveli të lartë të marrëdhënieve profesionale me absolutisht të gjitha bashkëpunëtorët tanë.

Për këtë qëllim, ne përdorim përvojën tonë të gjatë, të kombinuar me kërkime të specializuara teknologjike dhe aplikacione inovative, në mënyrë që të përmirësojmë vazhdimisht specifikimet teknike, elementët funksionalë dhe rezultatet estetike të sistemeve të mbulimit dhe të mbrojtjes së dritës që prodhojmë ekskluzivisht.

Të Reja

Njoftimet me te fundit dhe Blog i kompanise

S’u gjetën përfundime.

Disa nga klientët tanë

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)