Tenda Gipseli

Kjo tip tende përdoret kryesisht për ballkone, është e thjeshte e qendrueshme ndaj erërave dhe shumë jetëgjate, zakonisht montohet në katet e larta të pallateve.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)