Tenda Kapotino

E bukur e thjeshtë dhe shumë funksionale, Tenda Kapotino e prodhuar në fabrikën tonë përdoret për dritare dhe butiqe. Na jep mundesinë në dritare të bllokojmë diellin dhe lejon dritën dhe si e tillë mbron dhe dritaren nga shiu.

Tipet e kesaj tende jane te shumta si:

  • Të Drejta
  • Katrore
  • Me Hark
  • Të Rrumbullakta etj

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)