Tenda Kaseta

Dizajni dhe funksioni i saj e bën këtë tip tende shumë të përhapur kohët e fundit. Montohet shumë lehtë dhe mund të lëvizë në mënyre elektrike dhe mekanike.

Përdoret për ballkone, veranda, vila lokale etj.

Përmasat maksimale janë 500×250 m.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)