Tenda me Vela

Tenda Vela është një persosshmëri e dekorit dhe e funksionimit qe jep kjo lioj tende.

  • Mund të mbulojë sipërfaqe shumë të mëdha.
  • Funksionon me kavo dhe ka qëndrim fiks.
  • Copa është P.V.C 900gr/m2.
  • Montohet dhe ç’montohet lehtë.

Ne garantojmë cilesinë dhe jetëgjatesinë e saj. Zgjidhni tendën tuaj nga qindra modele dhe copa të ndryshme.

Shembuj të Aplikimit

Telefono në +355 692095809 ose na shkruaj tek info@tendaparadise.com

Menu
Hap bisedën
1
Jemi në linjë :)
Përshëndetje,
si mund t'ju ndihmojmë? :)